BlogPersoonlijk

Afscheid nemen

De titel klinkt zwaarder dan het is. Zelf ben ik er niet zo’n held in, om afscheid te nemen.

Nu kun je van verschillende dingen afscheid nemen; bijvoorbeeld van een dierbare, dit wil eigenlijk niemand, maar je kan ook afscheid nemen van een huisdier, collega’s, of van een levensstijl, of  vriendschap. Soms komen er mensen op je pad die tijdelijk zijn en waar je ook afscheid van moet nemen, maar wellicht met de wetenschap dat je ze misschien wel weer eens terug ziet.

In dit geval heb ik het over afscheid nemen van een jaar…….Het jaar 2017 is bijna voorbij.
Voor mij was 2017 het jaar dat ik voor het grootste deel werkzoekende was, besloten heb om weer te gaan sporten en met mezelf bezig zijn! Wandelingen gemaakt, 18 van Zandvoort, 20km Dam tot Dam wandeltocht en 21km City Walk Amsterdam. Ook was dit het jaar dat ik naar Kopenhagen ben geweest, op vakantie naar Zuid-Duitsland was, nieuwe mensen heb ontmoet en alzheimer heel dichtbij kwam.
Dit jaar geen Pinkpop of Lowlands, maar wel een dagje naar Pukkelpop, Dijkpop en gezellig met 3 meiden in november naar de KreaDoe geweest. Het fotograferen heeft weer even op een laag pitje gestaan en ik zie wel hoe het gaat in 2018. 2017 was voor mij ook het jaar dat ik mijn website resoluut heb omgebouwd en waar ik super trots op ben. Deze site gaat nog uitgebreid worden, maar dat zien jullie volgend jaar wel! Het absolute hoogtepunt van 2017 was het concert van Rag ’n Bone Man, waar ik toch nog onverwachts heen ben gegaan en nee, absoluut geen spijt! Denk er nog steeds regelmatig aan terug.

Ongetwijfeld zal ik wel wat vergeten zijn, daarom ben ik van plan om in 2018 elke dag een kleine notitie te maken, zodat ik aan het eind van 2018 weet wat ik allemaal gedaan heb. Ook leuk als herinnering.

Rest mij alleen nog jullie allemaal een goed uiteinde van 2017 te wensen en een mooi, gelukkig, liefdevol 2018!

Leave a Reply