Wie ben ik

Marjan Ooms (1971)
Het fotograferen heeft eigenlijk altijd wel een beetje in het bloed gezeten. Voorheen met een rolletje en dan laten ontwikkelen, maar nu in het digitale tijdperk, gaat het zoveel makkelijker en sneller. Sinds 2013 ben ik echt wel wat serieuzer gaan fotograferen. Vooral bij concerten en festivals. Hoewel het best lastig is om daar te kunnen en mogen fotograferen, vind ik het wel ontzettend leuk om te doen. Daarnaast fotografeer ik ook veel tijdens de reizen die ik maak.

Ik fotografeer met een Nikon D7000, en een Huawei P30 Pro

In mijn vrije tijd probeer ik nog een online cursus journalistiek te doen, te wandelen en deze blog bij te houden. Het schrijven vind ik ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat ik jullie kan interesseren met mijn blogs, die soms wel eens wat persoonlijk kunnen zijn. Ook blog ik over leuke en vele andere onderwerpen.

Laat vooral weten wat je er van vind en mocht je vragen hebben, deze mag je uiteraard altijd stellen via het contactformulier.